« Tillbaka till bloggen
News

Kampanj: Köp en RollerMouse Red från Contour idag och skicka in din gamla centrerade mus, så ger vi dig ett presentkort

Red_Instagram_post

Uppgradera din centrerade mus till vår RollerMouse Red, och få en prisbelönt design med imponerande precision och flexibilitet. Ditt arbete med musen blir hur lätt som helst! Köp en RollerMouse Red från Contour idag och skicka in din gamla centrerade mus, så ger vi dig ett presentkort till gogift till ett värde av 430 kr.*

RollerMouse Red-produkternas knappar och öppna rullstavar är placerade så att du kan använda både höger och vänster hand när du arbetar med musen. Detta minimerar de belastningsskador som kan uppstå när muskler och senor används ensidigt, och ser till att du har mer energi kvar efter att ha jobbat med musen en hel dag. Möjligheten att snabbt och enkelt anpassa markörhastigheten och rullstavens storlek och räckvidd ger dig också större precision när du jobbar med markören – en stark kombination.

Läs mer om kampanjen här.

*) Alla centrerade möss kan bytas in mot ett presentkort under denna kampanj. Både Contour Design RollerMouse och andra centrerade möss. Du ska helt enkelt bara ta en bild av serienumret och den avklippta sladden på den mus du vill lämna in och bifoga den i formuläret till höger. Tänk på att både serienumret och den avklippta sladden ska synas i samma bild. Presentkortet till gogift utfärdas till det företag som har köpt och betalat för den nya RollerMouse Red-produkten. Du har också möjlighet att byta ut presentkortet mot en donation på 430 kr till ecpat.

Insider

En av de vanligaste frågorna om Contour ShuttlePRO

Insider

Ergonomins Anatomi