« Tillbaka till bloggen
News

Contour Design Unimouse vinner prestigefyllda Red Dot Produkt Design 2018 utmärkelse

NS1A8016_1200x420

Unimouse, den första riktigt justerbara ergonomiska musen, har tilldelats det prestigefyllda Red Dot Design Award för dator och informationsteknologi kategori 2018.

Contour, som är marknadsledare inom forskning, utveckling och design av ergonomiska computermusløsninger, har vunnit det prestigefyllda Red Dot Design Award för Contour Unimouse - en justerbar vertikalmus. Priset ges för Contour Unimouses höga designkvalitet.

Red Dot är en validering av fantastisk designkvalitet - inte bara inom teknikindustrin. Med denna andra Red Dot-pris demonstrerar Contour viljan att utveckla bra produkter. Med hänvisning till Steve Jobs, "Design är inte bara vad det ser ut och känns som. Design är hur det fungerar". Jag är stolt över att få priset för andra gången, och det bekräftar vårt engagemang för denna kategori. - säger Kenneth Schach, VD, Contour Design Nordic.

Contour Design strävar efter att ge det bästa inom ergonomiska lösningar på arbetsplatsen och hemma, och vi är mycket stolta över vårt bidrag. Från vår RollerMouse-produktgrupp till våra enhänderliga lösningar som vår Contour Mouse tror vi att en ergonomisk arbetsmiljö är grundläggande för hög produktivitet.

Unimouse leder Contour Design, liksom ergonomisk mousing, till framtiden. Konceptet med en helt justerbar ergonomisk mus gick igenom otaliga iterationer innan det ansågs redo att presenteras för våra konsumenter. Att få ett Red Dot Design Award är en stor ära för oss, och vi hoppas att våra kunder njuter av fördelarna med vår Unimouse så mycket som vi har haft att utveckla den.

 

News

Rockstjärnor inom marknadsföring, Sociala medier-experter och Innovatörer kan också ha användning för en ven

Insider

Känner du till vilka regler som gäller för hemarbete år 2020?