« Tillbaka till bloggen
Launch

Contour Design släpper ut trådlösa versioner av deras ergonomiska möss RollerMouse Red and Red plus

Smiling-girl-in-office-dark-shirt

Med dessa två nya produkter kompletterar Contour Design familjen RollerMouse Red-produkter, vilket ger en verklig rörelsefrihet.

Contour Roller Mouse Red Wireless och Roller Red plus Wireless är båda baserade på den berömda Roller Red produkt som tilldelades Red dot award genom sin första utgåvan 2013. Metallhölje och slimmad design är populärt nu som då. Inte bara är RollerMouse Red Wireless och Red plus Wireless produkterna baserade på ledande RollerMouse Red teknik, men de har också en trådlös anslutning, vilket gör dem till ett perfekt val för alla kunder som vill ha den ledande ergonomiska mus och förmågan att ta den ergonomiska musen med dig, vilket ger sann rörelsefrihet.

Läs mer om RollerMouse Red här.

Sedan lanseringen av vår första ergonomiska mus har vi varit marknadsledande inom området. RollerMouse Red, vår prisbelönta ergonomiska datormus, är resultatet av många års riktade forskning, utveckling och design. Med utgåvan av RollerMouse Red Wireless och Red plus Wireless implementerar vi vårt sortiment och levererar sann rörelsefrihet till våra kunder. - säger Kenneth Schach, VD, Contour Design Nordic.

Under årens lopp har Contour Design lyckats förändra synen på den ergonomiska mus, från att vara en enhet för att få vara en anordning för den som vill undvika skador på grund av att arbeta på en dator. Det handlar därför inte längre om att behandla symtom men en önskan om ökad energi och effektivitet på arbetsdagen, som driver investeringar i ergonomiska möss. Därför utvecklar vi en rad muslösningar som möter de flesta användarnas behov för en ergonomiskt fungerande arbetsstation.

 

News

Rockstjärnor inom marknadsföring, Sociala medier-experter och Innovatörer kan också ha användning för en ven

Insider

Känner du till vilka regler som gäller för hemarbete år 2020?