« Tillbaka till bloggen
Launch

Contour Design lanserar handledsstöd för populära tangentbord - Balance Keyboard

Contour_BKWR_002

Balance Keyboard Wrist Rest är utformad speciellt för Balance Keyboard och ger stöd för händer, armar och axlar när du arbetar med ett tangentbord utan en RollerMouse.

Contour Balance Keyboard och Balance Keyboard Wrist Rest utgör en stark ergonomisk begravning för alla datoranvändare som föredrar att arbeta med en ensamstående mus.

Läs mer om Balance Keyboard

Inte alla datoranvändare vill byta från en ensam mus, men de ska ändå ha ett bra ergonomiskt erbjudande som kan minimera belastningen på händer, armar och axlar. Vi har flera ergonomiska enhandiga muskler i vårt sortiment som gör ett bra jobb, och med lanseringen av handledsstödet på tangentbordet kompletterar vi nu erbjudandet till dessa kunder. - säger Kenneth Schach, VD, Contour Design Nordic.

En stor del av den svenska arbetskraften har långa timmar vid datorn, och detta ökar risken för belastningsskador och därmed sjukdagar, en olägenhet för både arbetstagare och arbetsgivare. Med en tidig ansträngning runt arbetsstationen kan många av dessa minimeras eller helt undvikas. Contour Design har för avsikt att öka utbudet av ergonomiska dataprodukter som kan underlätta arbetet framför datorn och därmed skapa mer energi och vinst för användarna.

 

News

Rockstjärnor inom marknadsföring, Sociala medier-experter och Innovatörer kan också ha användning för en ven

Insider

Känner du till vilka regler som gäller för hemarbete år 2020?